FTC Team Space

Thinking outside box in an 18″ box

Sponsoring Van Beek

Team Space is ontzettend blij om te vertellen dat Van Beek onze nieuwste sponsor is. Een van onze coaches had al een paar jaar goede connecties met Van Beek, en via daar is de connectie tussen ons gelegd.

Van Beek is een bedrijf dat zich bezig houdt met energiemanagement. Al jaren lang hebben zij bij grote organisaties geholpen met energie- en kostenbesparingen. Deze liefde voor techniek konden wij net zo goed bij hen, als bij onzelf zien.

Meer weten over Van Beek? Druk hier voor hun site, enĀ hier voor het stukje dat zij over de sponsoring hebben geschreven.

About Dylan

joined in 2017

Hello, my name is Dylan. I am 16 years old, and this is my third year doing FTC.
I mainly concern myself with PR, altough I also help building the robot whenever that is necessary. With the new year and new members, my main goal is to keep the name of Team SPACE where it is, or even a little higher.
I am also taking care of the humor in the team.