FTC Team Space

Thinking out of the box in an 18″ box

Space Scrimmage 15-04

Vandaag hebben we op onze school een scrimmage georganiseerd. Het was best druk met alle 13 teams, maar hierdoor was het erg gezellig. Na 14 kwalificatie matches hebben we nog een kleine finale gespeeld met de beste 4 teams, en die finale hebben wij gewonnen! Ook hebben we andere teams geholpen met van alles, van problemen met software tot hardware problemen. We willen graag alle teams bedanken voor het komen, we hopen dat jullie het net zo leuk vonden als wij!


About Bart

joined in 2015

Hey I'm Bart, I'm 18 years old. I'm a member of FTC Team space since 9th grade. I'm currently in my last year of Havo. The past years I mainly focused on PR- tasks, but this year i'm going to be part of engineering. I'm really looking forward to this season and I'm hoping to learn a bunch of new things.
I participate in FTC because I did FLL in 7th and 8th grade. I wanted to go on so I naturally ended up at FTC.