FTC Team Space

Thinking out of the box in an 18″ box

Aviano invitational 2018

Dit weekend hadden we het toernooi in Aviano, Italïe. En we hebben het geweldig gedaan! In het begin hadden we wat moeilijkheden, de robot bleef vaak vastzitten in een loop en zo konden we de robot niet op tijd stoppen. Gelukkig hebben we dit nog voor de wedstrijden kunnen oplossen. We hebben moeten knokken om het tot de finales te redden. In de halve finales moesten we 3 keer (best out of three) tegen de Dukes en UL team. We hebben alle 3 de wedstrijden moeten spelen, en de laatste wedstrijd hebben we flink gewonnen. De finale was erg spannend. We moesten spelen tegen een hele moeilijke tegenstander. De 1e ronden wonnen we. De 2e verloren we. De 3e ronde was spannend tot de laatste minuut en we kregen de uitslag pas te horen bij de uitreiking. We waren erg gespannen en wilden het graag horen. Toen kwamen we aan bij de award voor de beste robot.. En helaas.. We hadden niet gewonnen. Daarna kwam de inspire award, we hadden eigenlijk al gedacht dat we niks zouden winnen En toen werd er in een keer geroepen: De Inspire Award gaat naar team SPACE. We waren super blij en het was echt geweldig.

About Bart

joined in 2015

Hey I'm Bart, I'm 18 years old. I'm a member of FTC Team space since 9th grade. I'm currently in my last year of Havo. The past years I mainly focused on PR- tasks, but this year i'm going to be part of engineering. I'm really looking forward to this season and I'm hoping to learn a bunch of new things.
I participate in FTC because I did FLL in 7th and 8th grade. I wanted to go on so I naturally ended up at FTC.